3.11.2016

Washin säilytysratkaisuja + alennuskoodi Teippitarhaan

Haluan, että asiat ja tavarat ovat järjestyksessä.

Kun aloitin washien keräilyn, säilytin niitä alkuun tässä ihanassa ruusukultaisessa rasiassa.


Klikkaa suuremmaksi

Rasia on kirpputorilöytö, mutta se oli ollut käyttämättömänä kunnes siitä tuli washirasia.


Klikkaa suuremmaksi

Olisihan rasiaan vielä mahtunut lisää rullia, mutta halusin washeilleni säilytyspaikan, jossa näen yhdellä silmäyksellä mitä kaikkea minulla on, enkä siksi halua säilyttää niitä päällekkäin.


Klikkaa suuremmaksi

Lisäksi halusin säilytysratkaisun, jossa rullat eivät liukuisi rivistä toiseen, kun otan jonkun käyttööni.

Yhtenä päivänä sitten avasin keittiön alalaatikon ja silmäni osuivat tavaroiden alta pilkistävään aterinlokerikkoon. Kiskoin innoissani lokerikon tavaroiden alta pois, ja myönnän, että tuo laatikko on vieläkin varkauteni seurauksena täydessä kaaoksessa. Mutta kyllä minä sen vielä joku kaunis päivä siivoan ja järjestän.


Klikkaa suuremmaksi

Omasta keittiöstäni löytämäni Curverin laatikko toimi täydellisesti, sillä washirullat sopivat lokeroihin just eikä melkein. Jos washi on käyttämätön, se ei uppoa pohjaan saakka, mutta ei minulla ainakaan mikään washi kauaa käyttämättömänä säily.
Tämä ratkaisu oli täydellinen ja todella toimiva, kunnes kokoelma alkoi laajeta uhkaavasti.


Klikkaa suuremmaksi

Onhan tuossa vielä yhdessä rivissä tilaa, mutta sen verran olen washeja tilannut, että jos ne kaikki saapuisivat joku päivä perille, tila loppuisi välittömästi.
Jatkoin uusien aterinlokerikkojen metsästystä, kunnes löysin viime viikonloppuna jotain paljon parempaa.
Tästä ihanasta puisesta seinälle ripustettavasta talohyllystä tuli ikioma washitaloni. Lisäksi se sopii täydellisesti sisustukseen, sillä huoneeni kaikki huonekalut ovat mäntyä.
En kylläkään pidä sitä seinällä vaan kirjoituspöytäni vieressä. Siten näen kaikki washini kun vain vilkaisen sivulle ja ne ovat käsivarren mitan päässä helposti saatavilla.


Klikkaa suuremmaksi

Talossani on 16 osastoa ja ullakkokerros. Yhteen lokeroon mahtuu peräkkäin neljä normileveää 15 millistä washirullaa eli yhteensä koko taloon mahtuu 64 rullaa. Toki viereen mahtuu vielä yksi rulla poikittain, eli yhteensä 80 rullaa.


Klikkaa suuremmaksi

Osa rullistani on kapeampia ja osa leveämpiä, joten veikkaisin, että saisin tuohon noin sata rullaa mahtumaan. Näin ollen tämä talo toimisi hyvänä washimäärärajoittimena.


Klikkaa suuremmaksi

Toki, minulla on vielä Curverin lokerikko, joka voisi toimia taloni kellarina. Sinne voin vaikka varastoida teemawashit kuten jouluaiheiset ja varakappaleet. Myönnän ostaneeni suosikkejani useamman kappaleen, jotta uskallan käyttää niitä, eikä tarvitse pelätä, että ne ihan heti loppuvat.


Klikkaa suuremmaksi

Olen täysin rakastunut washitalooni. Aina kun näen sen, hymy leviää kasvoilleni.

Yksi unelmistani on päästä Japaniin johonkin valtavaan tavarataloon, jossa on monta kerrosta pelkkää washia, joten tämä on oma pienoismallini siitä washitaivaasta.


Klikkaa suuremmaksi

Jos oma washikokoelmasi kaipaa täydennystä, Teippitarha tarjoaa sinulle valikoimansa 15 prosentin alennuksella loppuviikon ajan koodilla IloaSeuraamassa! (huomioi huutomerkki koodissa)Koodi on voimassa sunnuntaihin 6.11.2016 klo 23:59 saakka ja se käy myös jo alennettuihin tuotteisiin.

Sen verran ihania uutuuksia näkyy Teippitarhassa olevan tällä hetkellä, että täytyy varmaan omaakin kokoelmaa hieman täydentää. Washitavaratalossani on vielä tyhjiä osastoja...


Tämä blogiteksti syntyi rakkaudella eikä minkäänlaisella sponsoroinnilla tai affilioinnilla. Hankin alennuskoodin lukijoideni iloksi, ja omaksi ilokseni (^_^)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti