13.9.2016

Sisustamisen iloa 4 sentillä

Tiskiharja vaihtopäällä


Käytän Sinin tiskiharjaa, johon saa ostettua vaihtopäitä. Minusta on kiva ajatella, että olen edes vähän ekologinen, kun ei tarvitse koko harjaa aina uusia.

Myönnettäköön toki, että eri värisiä harjanvarsia on jo kertynyt useampia. Kylpyhuoneen siivoukseen on kaksi ja keittiössä on kaksi - yksi puhtaammille ja toinen likaisemmille kohteille.

Hintaero älyttömän pieni


Viimeksi lähikaupassa käydessä muistin, että piti ostaa uusia vaihtopäitä.

Olin jo tarttumassa vaihtopääpakkaukseen, kun pysähdyin katsomaan hintalappua. Kahden vaihtopään hinta oli 1,95 euroa, mutta tiskiharja ja yksi vaihtopää maksoivat 1,99 euroa. Hintaa uudelle varrelle tuli siis hurjat 4 senttiä.

Ilokseni myös huomasin, että harjoja oli jälleen saatavilla kirkkaissa sävyissä.
Oranssi, vihreä ja valkoinen minulta jo löytyivätkin, joten valinta oli pinkin ja turkoosin välillä.

Pinkkiä olla pitää


Päädyin pinkkiin tiskiharjaan, sillä se sopii täydellisesti nykyisen keittiömme väreihin. Lisäksi pinkki nyt vain on tällä hetkellä suosikkivärini ylitse muiden.
Uuden pinkin harjan rinnalle vaihdoin vihreän kylpyhuoneesta, sillä vihreä on toinen pääväreistämme keittiössä. Valkoinen ja metallinhohtoinen violetti harja siirtyivät kylpyhuoneen puolelle ja oranssi sai siirtyä odottamaan uusia haasteita.

Pieni asia - iso muutos


Sain uuden pinkin sisustuselementin ja käyttöesineen keittiööni 4 sentillä, joten sisustaa voi näköjään erittäin halvalla. Hinta on niin älyttömän pieni, että en ainakaan äkkiseltään keksi mitä muuta olisin voinut ostaa neljällä sentillä.

Eikä asian todellakaan tarvitse olla kallis ollakseen ihana. Minulle ainakin tuottaa valtavaa iloa, kun tiskiharjojen värit sopivat muuhun sisustukseen. Siitä tulee niin kaunis yhtenäinen ilme.

Tiskaaminenkin on mukavampaa pinkillä harjalla, tai ainakin niin kuvittelen. Miehellekään pinkki harja ei tuota ongelmia. Tiskaus kuulemma onnistuu sillä, kuten millä tahansa muullakin harjalla.

Minulle pinkki harja kuitenkin tuottaa iloa, ja sehän on pääasia kun ollaan iloa seuraamassa.


P.S. Huomasitko, että harjojen järjestys oli muuttunut toisessa kuvassa? Perfektionistipuoleni käytti järjestelytilaisuuden hyväkseen.


Tämä blogiteksti syntyi rakkaudella eikä minkäänlaisella sponsoroinnilla tai affilioinnilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti