9.10.2014

Nordic Business Forum 2014 - päivä 1

Hyvinhän 5 300 vierasta upposi Helsingin messukeskukseen eikä joutunut missään vaiheessa edes pahemmin jonottamaan. Pahin jono oli pois lähtiessä narikassa.

Pää on pyörällä päivän annista ja kroppa ihan poikki. Päällimmäisenä tällä hetkellä mielessä Arnold Schwarzeneggerin puhe, joka oli päivän viimeinen.

Hänen mielestään vuorokaudessa ehtii tehdä vaikka mitä - myös treenata päivittäin. Onhan vuorokaudessa 24 tuntia, joten kun nukut niistä kuusi, sinulle jää vielä 18 käytettäväksi ihan mihin tahansa.

Ja niille, jotka tulevat sanomaan, että pitää nukkua enemmän kuin kuusi tuntia, Arnold toteaa, että nuku nopeammin (Sleep faster).

Itselle kuusi tuntia unta on ihan minimi, eikä sen pituisilla unilla pärjää pidemmän päälle. Välillä on saatava nukuttua kunnon 7,5 tunnin yöunet. Tuohon pituuteen tähtään myös ensi yönä, jotta huomisessa toisessa seminaaripäivässä jaksaa pysyä koko pitkän päivän skarppina.

Vähän vaan voi tehdä tiukkaa, että miten saan nyt mielen rauhoittumaan ja käytyä nukkumaan, kun Arnold sai aikamoisen inspiraation luotua. Toivottavasti tällä kertaa kroppa vie voiton mielestä ja fyysinen väsymys vie voiton henkisestä aktiivisuudesta.

Hasta la vista, baby


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti