11.3.2016

Pentik-löytöjä Myyrmäen Fidalta

Kun kaipaan jotain hauskaa tekemistä kodin ulkopuolella, joka on helppo ja nopea toteuttaa, lähden monesti kirpputorille. Olen onnekas, sillä kotini lähellä on kävelyetäisyydellä neljä kirpputoria - kaksi hyväntekeväisyyskirpputoria ja kaksi itsepalvelukirpputoria. Hyväntekeväisyyskirpputorilla tarkoitan kaikkia kirpputoreja, johon yksityiset lahjoittavat tavaransa ja sitten tulot  (tai ainakin osa niistä) käytetään hyväntekeväisyyteen.

En yleensä etsi mitään erityistä. Minusta on vain hauska katsella ja mahdollisesti tehdä yllätyslöytöjä. Lempitavararyhmät, jotka yleensä aina katson läpi, ovat kirjat, laukut ja astiat. Näiden lisäksi katson nykyään myös mahdolliset blu-ray levyt, sillä miesystäväni keräilee elokuvia. Lautapelivalikoima tulee myös yhä useammin tarkistettua. Sieltäkin osastolta on tullut tehtyä hienoja löytöjä, mutta niistä lisää toisella kerralla.

Tämänkertaiset löydöt ovat Myyrmäen Fidalta. Yleensä ei ihan näin edullisia löytöjä tule tehtyä, mutta sinä päivänä olivat astiat puoleen hintaan, mitä en kyllä tiennyt ostopäätöstä tehdessä. Olisin ostanut tuotteet normaalihinnallakin.


Kuvassa vasemmalla oleva ihanan turkoosin lasin ostin kylpyhuoneeseen, sillä se on saman värinen kuin meidän suihkuverho. Lasi oli normaali isompi ja tukevampaa tekoa, ja siten myös suhteellisen painava, joten se sopii loistavasti sisustuskäyttöön. Laitoin siihen nyt alkuun hiuspampuloita. 
Hinta: 0,35 euroa

Oikealla kuvassa on Pentikin lasi. Pidin sen vihreästä ja pinkistä kuvioinnista. Miksi kaapissa pitäisi olla 12 samanlaista lasia? Kun kaikki lasit ovat erilaisia, ei tarvitse juhlissakaan miettiä mikä on kenenkin lasi ;-)
Hinta: 0,30 euroa


Vasemmalla kuvassa oleva muki on Pentikin Vanilja-sarjaa. Minulla on samaa sarjaa ruokalautaset, kahviastiasto ja tarjoilukulhoja, joten halusin ostaa tämän mukin, kun se nyt kerran eteeni sattui eikä hinta päätä huimannut.
Hinta: 0,25 euroa.

Oikeanpuoleisen mukin ostin miehelle ystävänpäivälahjaksi. Pidämme molemmat itämaisuudesta, mutta valitettavasti en tiedä ovatko nuo merkit japania vai kiinaa vai jotain muuta. Mikäli joku osaa sanoa mitä kieltä mukeissa on, ja vaikka vielä, että mitä siinä lukee, kuulisin erittäin mielelläni.

Miehellä on tapana jättää osa teestä kylmenemään, joten ajattelin, että tällainen hieman pienempi muki sopii hänelle. Testasin ja toimi. Kun tarjoilin hänelle teetä tuosta mukista, hän ehti juoda kaiken lämpimänä.


Pidin mukin erikoisemmasta muodosta. Onneksi mies myös piti lahjastaan.
Hinta: 0,20 euroa.
(Jos nyt ihmettelet, niin kyllä hän sai muutakin lahjaksi, vaikkei se hinta mielestäni mitään merkitsekään. Mielestäni myös 20 sentin lahja voi olla täydellinen.)

Tällä reissulla löytyi kaksi lasia ja kaksi mukia yhteensä 1,10 eurolla. Voidaan siis todeta, että kyllä pienelläkin rahalla voi saada hyväkuntoista ja laadukasta tavaraa. Olen erittäin tyytyväinen tuohon kirpputorikäyntiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti