23.12.2013

Olen rakastunut...

…tai siltä minusta ainakin tuntuu. Oireet täsmäävät: ei väsytä, ei saa unta, ei malttaisi millään mennä nukkumaan tai nukkua, ei ole ruokahalua, syöminen onnistuu vain kun tunkee pakolla ruokaa suuhun ja olen tosi onnellinen ja iloinen.

Ongelmana vain on, etten tiedä kehen olen rakastunut. Mutta yksi veikkaus on - minä :-)

Nyt kun vihdoin olen yksin, ja sinut sen asian kanssa että olen yksin, ja haluankin olla yksin, niin tuntuu että miehiä pukkaa kaikista ovista ja ikkunoista. Pelkästään jo tälle viikolle saanut kuudelta eri mieheltä treffikutsun… Kyllä siinä jo vähemmästäkin menee tytön pää pyörälle.

Sitten niillä kaikilla miehillä on tietenkin vielä kauhea kiire, koska jokainen haluaa ensimmäisenä ehtiä viedä tämän tytön sydämen. Mutta saa nyt nähdä annanko sitä kenellekään, vai pidänkö sen vain itselläni. Minä nimittäin ainakin pidän siitä hyvää huolta. Noista miehistä ei ole niin takeita, että miten ne siitä huolehtii. Hylkääkö heti kun uutuudenviehätys on ohi, vai vaaliiko sitä kuin kallisarvoista ainutlaatuista aarretta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti