10.4.2011

Loistava fiilis

Tämä viikonloppu on ollut todella ihana. Aurinko paistaa ja olo on mitä mainioin. Mitä nyt pientä päänsärkyä, selkä ja hartiat jumittaa ja polvessa on 7x7 mustelma perjantain jäisellä parkkipaikalla kaatumisen johdosta, mutta ei noilla ole mitään merkitystä, kun sisäinen fiilis on loistava. Tuntuu kuin sisällänikin paistaisi aurinko.

Unelmani siintävät kaukana tulevaisuudessa, mutta kun joka päivä teen jotain, jolla pääsen lähemmäksi tavoitettani, en voi olla tyytymätön. Teenhän parhaani joka päivä, sen päivän sallimissa resursseissa, joten ei ole mitään järkeä olla tyytymätön. Välillä edetään suuremmin harppauksin ja välillä hiljaa varpailla hiipien.

Sanotaan, että henkisellä tiellä kulkeminen on kuin tanssimista, välillä otetaan askeleita taaksepäin tai sivulle, mutta loppujen lopuksi kuitenkin otetaan enemmän askeleita eteenpäin.

Sellaiselta unelmani tavoitteleminenkin tuntuu.
Välillä musiikki lakkaa kokonaan.
Välillä seistään paikallaan sen takia, kun ei tiedetä mihin suuntaan seuraava askel kuuluu ottaa. Mutta tärkeintä on kuitenkin yrittäminen, joten minimoidaan paikalleen jäänti, ja otetaan koko ajan askel johonkin suuntaan, vaikka sitten menisikin väärin. Aina kannattaa yrittää. Paikalleen jääminen on pahinta mitä voi itselleen suoda.
Useimmiten kuitenkin edetään vauhdikkaasti johonkin suuntaan. Rytmikkäästi, nauraen, hymyillen, iloa pursuten ja mahdollisimman näyttävin liikkein peppu heiluen :-)

Tässä linkki yhteen hyvään pepunheilutus-kappaleeseen Robyn: Cobrastyle. Toimii mulla ;-)

Aurinkoista kevättä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti