1.2.2011

The Tourist

Olin ollut ilmeisesti kiltti tyttö, koska joulupukki toi taas jouluna leffalippuja.

Eilen ehdin vihdoin viimein elokuviin ja kävin katsomassa The Tourist -elokuvan. Oli hyvä! Angelina Jolie oli jumalaisen kaunis ja Johnny Depp oli hauska - loistava yhdistelmä. Nauraa hihitin takarivissä hiljaa. Nauroin hiljaa, koska en kuullut kenenkään muun nauravan, enkä halunnut häiritä naurullani suomalaista vakavaa yleisöä :-)

Elokuvassa oli juonenkäänteitä viimeiseen vuorosanaan saakka, joten elokuvan jälkeenkin riitti vielä pitkäksi aikaa pohdittavaa, että miten se nyt siis oikeasti meni...

Vaikka Finnkino on luokitellut elokuvan jännitys-kategoriaan, niin minä luokittelisin sen jopa romanttiseksi komediaksi. Toki siinä oli jännitystäkin, mutta silleen sopivasti, ettei oikeasti jännittänyt vaan meni jopa usein huumorin puolelle. Eikä mun romanttinen komedia sit ole lähelläkään sellaista siirappista Finnkino romanttista komediaa vaan sellainen juuri sopivan ihana :-)

Suosittelen siis The Tourist -elokuvaa, jos haluaa mennä lumoutumaan Angelina Jolien kauniista suurista silmistä ja huulista tai jos joku tykkää Johnny Deppistä... tai jos vaan haluaa viettää hauskan vajaan parituntisen nauttien kauniiden ihmisten seikkailusta ainutlaatuisessa Venetsiassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti