22.2.2010

Hiihtoloman kirjastokäynti

Varoitus, tämä päivitys sisältää Ruotsi-Suomi ottelun lopputuloksen


Voiko hiihtoloma paremmin alkaa? 

Kyllä voi, sillä olisi ollut mukavempi, jos Suomi olisi voittanut Ruotsin. Mutta aina ei voi voittaa - ei edes joka kerta (typerä sanonta, mutta se aina pääsee suustani tappion jälkeen).

Mutta muuten ihan mukava alku. Kävin taas tyhjentämässä lähikirjaston hyllyjä. Viittä kirjaa lähdin hakemaan, mutta etukäteen suunnitelluista mukaan tarttui vain kolme, ja sen lisäksi sitten seitsemän muuta + vielä kolme ekstrana miehelle.

Otan tylsästä toimettomuudesta kaiken irti ja sivistän itseäni nyt oikein urakalla hiihtolomalla. Yksikään lainatuista kirjoista ei ole kaunokirjallinen teos vaan aiheina ovat yllätys yllätys jääkiekko, kuntosaliharjoittelu, venyttely ja ravitsemus/ruoka. Lisäksi bonuksena Eva Wahlströmin Homma hanskassa, joka sattui kohdalle.

Tällä kertaa aloitin kirjastorundini etsimällä käsiini Jaqueline Lysycian Supervenyttelyn, joten kun siihen urheiluhyllylle löysin, niin siihen sitten jäätiin. Tyhjensin hyllyn kaikista mielenkiintoisista teoksista niin pitkälle kuin syliini vain mahtui.

Valitettavasti sylillinen on erittäin rajallinen määrä, joten paljon mielenkiintoista jäi vielä hyllyyn, mutta jäipähän seuraavallekin kerralle vielä jotain rohmuttavaa :-)

Nyt ei muuta kuin lukemaan.


1 kommentti:

  1. Tuo Evan kirja on kyllä hyvä, sopivasti huumoria mukana :)

    VastaaPoista